Klik op de link om meer te weten te komen over CreaStruct.

 
 
 

Wilt u graag uzelf, een dierbare of een huisdier laten portretteren? Graag bespreek ik met u de voorwaarde voor een goede uitgangsfoto die zal dienen als basis voor een portret naar uw wensen.

In opdracht maak ik tevens realistische kunst. Indien u een idee heeft over een specifieke weergave in uw kunstwerk, spreek ik graag voorafgaand uw wensen door, zodat ik een gerichte offerte kan uitbrengen.

Wilt u een muurschildering in een kinderkamer of een ruimte in uw huis sfeervol maken met een beschilderde muur, dan kan ik dat voor u realiseren. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de ruimte te bekijken, uw wensen te bespreken en advies te geven over de uitvoering, voordat ik een offerte uitbreng.

Wilt u gepersonaliseerde accessoires voor een kinderkamer of wilt u graag uw kastdeurtjes voorzien van kunst? Er is heel veel mogelijk, neem contact met me op voor de mogelijkheden.

 

In mijn jeugd ging al snel mijn interesse uit naar de techniek en tevens ook naar esthetiek en kunst. Vandaar dat ik in 2007 ben afgestudeerd aan de TU Delft als Product Design Engineer. Dit bracht beide werelden perfect samen. Ik ben mijn carrière gestart als engineer, echter in 2012 wilde ik graag mijn creatieve skills verder ontwikkelen en ben ik hobbymatig gaan kunst tekenen en schilderen. Momenteel ben ik aangesloten bij Atelier 13 in Bergen op Zoom waarbij ik bij het verder perfectioneren van mijn technieken begeleid word door Mart Franken. Om mijn passie voor beeldende kunst verder te ontwikkelen en de vele verzoeken voor het maken van gepersonaliseerde kunst aan te kunnen nemen, ben ik in april 2020 mijn onderneming gestart, genaamd CreaStruct. Bij CreaStruct kun je terecht voor het laten maken van gepersonaliseerde schilderijen (ook portretten), muurschilderingen, of inkoop van kunstwerken. Mijn werk karakteriseert zich door weergave van bezieling, emoties en sfeer: Ik probeer in mijn kunst vaak een sterke emotie op te roepen of een expliciete sfeerbeleving te creëren.

Mijn werk karakteriseert zich vaak door de aanwezigheid van surrealistische elementen en symboliek. 

Ik vind het belangrijk dat de toeschouwer een emotie en/of sfeerbeleving ervaart bij het bekijken van het kunstwerk

 
 
 

Regelmatig bied ik eigen werk te koop aan. De prijs is afhankelijk van de grootte van het werk en de mate van complexiteit en detaillering. U kunt vrijbrijvend contact met mij opnemen voor een offerte.

Beschikbaar
 

CreaStruct

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • Pinterest

KVK: 77988442 

BTW: NL003268503B57

© 2020 by FORREST96

Bevroren gevoelens